Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Καλέεεε, βραβεύτηκα η μάνα!!!!


 Βραβεύτηκα λοιπόν η μάνα και όχι από οπουδήποτε αλλά από ΤΗΝ Ελληνίδα Μάνα που σαν την μάνα δεν έχει !!!! ( αν και για να με βραβεύσει κι αυτή δεν πρέπει να είναι στα καλά της!)

Να και τα βραβεία μου, που απ'ότι κατάλαβα πάνε δώρο με τα σεμεδάκια(άκου δεν έχει στο λεξικό τα σεμεδάκια)!!!
Απ' ότι με ενημέρωσε η γραμματέας μου θα πρέπει να δώσω και ένα mini intrview για το κοινό μου!Λοιποοοον μια στιγμή να πάρω το σοβαρό μου!(γκουχ γκουχ καθαρίζω και λαιμό)
1) Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας; 

Γιατί αν δεν τα πω κι εγώ η μάνα κάπου αρά ή γρήγορα θα έρθουν  τα παλικάρια να μου φορέσουν εκείνα τα πολύ σικάτα πουκάμισα που δένουν στην πλάτη(είδατε τι ωραία το έθεσα ) Λοιπόν όλο έλεγα  τα τελευταία 4 χρόνια να κάνω κι εγώ ένα blogaki αλλά όλο το ανέβαλα ( καθ' ότι είμαι και πολύ τύπος του εδώ και τώρα). Και ξαφνικά ένα βράδυ τρώω μια φλασιά με το όνομα (βασικά πρώτα το μάνα κουράγιο σκέφτηκα-μάλλον πάλι σκασμένη θα ήμουνα- αλλά τελικά πρέπει να ήταν πιασμένο) και μετά μου ήρθε το manamanoulamama γιατί είπαμε σαν τη μανούλα δεν έχει! 


2) Ποιο είναι το θέμα του blog σας, με τι ασχολείται;

Βασικά τα παιδιά  τα δικά μου, αλλά και τα άλλα  και γενικά ότι μου κάνει κλικ στο διαδίκτυο και δεν χωράει στα αγαπημένα μου, κάτι σαν ατζέντα-ημερολόγιο αλλά στο πιο public όμως.


3) Από πού βρίσκετε την έμπνευσή σας;

Απ'όλα, από τους γιους μου, από κάτι που είδα, που διάβασα....


4) Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας;

Κάποιες φορές γράφω σε χαρτοπετσέτες ένα θέμα που με σκάει (στα μωρομάντηλα δεν μπορείς να γράψεις τελικά μην το δοκιμάσετε)  για να θυμηθώ όταν βρω χρόνο να το περάσω στο blog αλλά έχει αρχίσει και αυξάνεται επικίνδυνα ο αριθμός των χαρτοπετσετών και μάλλον θα αρχίσω να κάνω scan και post!!!!! Που να τα προλάβω όλα η μάνα!


5) Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;

Έχω πανάθεμα με αλλά δεν βρέθηκε ακόμα USB καλώδιο να συνδέσω το μυαλό μου με το pc και με  bluetooth δεν ξέρω να τα στείλω!


6) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Εξαρτάται από το τι χρόνο θα μου αφήσουν τα λουλούδια μου!


7) Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε;

Μάλλον όταν λείπει ο μικρός Νικόλας στο σχολείο και ο αθώος κοιμάται, ή αργά το βράδυ.


8) Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για σας;

Ότι ακόμα δεν είμαι για δέσιμο αντέχω. Α! και αν προλάβω 1ον-λόγω συνταξιοδότησης- και  2ον να ψήσω και τον στεφάνιο να κάνουμε και μια κόρη γιατί μια κυριούλα μου είπε όταν με είδε με δυο γιους :"Να κάνεις και ένα κοριτσάκι, του αγοριού η μάνα είναι πάντα πεθερά, του κοριτσιού είναι πάντα μάνα  δεν το πολυκατάλαβα αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ καλό-.χαχαχα

9) Ποια είναι τα hobbies σας;
Blog, cinema, κατασκευές, μουσική, φωτογραφία και διάβασμα οχι απαραίτητα με ατήν την σειρά!


Λοιπόν για το άλλο βραβείο θα πρέπει να πω 11 πράγματα για μένα έ? για να δούμε

1)Σήμερα έκλεισα τα 34 

2) Έκανα αποκέντρωση τα τελευταία 3 χρόνια από Αθήνα - επαρχία

3) Είμαι μάνα-κουράγιο δύο αγοριών του μικρού Νικόλα 4 χρονών και το αθώου 7 μηνών

4)Αγαπώ τη θάλασσα πολύ και υποφέρω που η πόλη που μένω τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει.

5) Είμαι με τον στεφάνιο (εκ του στεφάνι κορώνα στο κεφάλι μου) 11 χρονιά τα    6 παντρεμένοι

6) Είμαι απότομη, φωνακλού,ξεροκέφαλη και απόλυτη όταν έχω δίκιο(δηλαδή πάντα

7) Ξεκίνησα τις σπουδές μου ως "μπετατζου" (βλ.  μηχανικός Έργων Υποδομής) αλλά δεν άντεχα να ζυμώνω κεφτεδάκια με λάσπη πρωί πρωί και έκανα στροφή στο πιο καλλιτεχνικό και ασχολήθηκα με τη διακόσμηση και τον σχεδιασμό επίπλων , μέχρι που ήρθε η  ριμάδα  η κρίση και μας ρήμαξε εμάς τους καλλιτέχνες!!!!!

8)Φοράω τις κάλτσες μου πάντα ανάποδα όχι γιατί είμαι πεντάμορφη  και φοβάμαι μη με ματιάσουνε αλλά γιατί με ενοχλούν οι ραφές!!!!

9)Μπορώ να ζήσω χωρίς ζάχαρη ποτέ όμως χωρίς αλάτι

10) Είμαι φυσική καστανή (αν και έχω δοκιμάσει όλα τα χρώματα στο κεφάλι μου

11)Όταν θα αρχίσω να γκριζάρω ή να ασπρίζω θα τα βάψω κόκκινα!
Αυτά


Τώρα θα πρέπει να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα βραβεία μου σε 11 άλλα (δεν έχω τόσα) blog  τα οποία όμως τα  περισσότερα  είναι μεγαλύτερα από μένα καθότι το δικό μου σπιτάκι είναι καινούριο του κουτιού που λένε!!!
Λοιπόν:Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω εκτός από τη δικιά μου Ελληνίδα μάνα που με έκανε τόσο λαμπερή και απαστράπτουσα και τη άλλη, για άλλη μια φορά που με βράβευσε (περιμένω σετ σεμεδάκια) θα σου στείλω κι εγώ έναν τραπεζοκαρέ!

2 σχόλια:

  1. Σ´ ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Θα προτιμούσα βέβαια αυτά τα κεφτεδάκια με λάσπη- ακούγονται πεντανόστιμα! Επίσης κι εγώ φοράω τις κάλτσες μου ανάποδα, επειδή όμως είμαι πεντάμορφος και φοβάμαι μη με ματιάσουνε... Χαίρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βραβεία στα δίνω και εγώ, πέρνα μια βόλτα από το blog μου να τα πάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή