Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Πας καλά κυρά μου, τι τσιμπάς???????


Τα 'χω πάρει τελείως τον τελευταίο καιρό και ο λόγος οι άσχετοι στο δρόμο που θέλουν να "χαρούν" τον  "αθώο" και του αλλάζουν τα φώτα στο τσίμπημα!

Ας τα πάρω όμως από την αρχή , ο μικρός Βούδας αισίως έχει κλείσει τους 7 μήνες είναι ένα πολυυυυυυυυυυυυυυυ ήρεμο μωρό το άλλο του καλλιτεχνικό όπως προείπα είναι αθώος, ε και  είναι και λίγο τσουπωτο μωρό ( παρόλο που θηλάζει και συνήθως αυτά τα παιδιά πεινάνε και δεν παίρνουν βάρος...... ναι το έχω ακούσει και αυτό!)

 Μέχρι τώρα φορούσαμε ζακετακια μπουφανακια ήμασταν τέλος πάντων προφυλαγμένοι από το κακό  Από τότε που άνοιξε ο καιρός και βάλαμε τα κοντομάνικα (για τα σορτσάκια δεν το συζητώ ΤΟ ΔΡΑΜΑ) ε έχει αρχίσει ο Γολγοθάς του μικρού Βούδα! Περνάνε διάφορες άσχετες δίπλα από το καρότσι του και τσιμπάνε μπρατσακι  μπουτάκι και δεν συμμαζεύεται !

Τώρα θα μου πεις κι εσύ κυρα μου τι κάνεις αφήνεις να σου πειράζουν το μωρό?????

Ρε παιδιά αλήθεια δεν προλαβαίνω να αντιδράσω .... είναι αυτό που γίνεται κάτι μπροστά στα μάτια σου και μέχρι να σκεφτείς  "καλά δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθια" έχει φύγει ήδη 50 μέτρα πιο κάτω και δεν αξίζει τον κόπο να της την πεις γιατί πρώτον δεν την προλαβαίνεις και δεύτερον δεν θα την ξαναδείς γιατί πολύ απλά δεν την ξέρεις. Παρ' όλ' αυτά μένεις με την απορία της αγελάδας στον βλέμμα και με το μικρο Βούδα με χαλασμένη Νιρβάνα(όχι το παγωτό,  την άλλη της ηρεμίας) η παιδίατρος λέει πες τους ότι έχει δερματιτιδα και δεν κάνει να τον πειράζουν, μα καλή μου σε ποιον να το πω στον καπνό!!!! 

Και άντε αν είναι καμιά θεία του μωρού, ή γνωστή,  ή φίλη να της την πεις ( το'χω κάνει  αλλά σε έναν περαστικό δεν έχει νόημα!!!!

Χθες μόνο, μετάνιωσα που δεν μίλησα,  ο αθώος στο sling με πυρετό,  πηγαίνουμε στην παιδίατρο και   προσπαθώ να τον έχω ήρεμο γιατί είναι και βασανισμένο το καημένο και μια κυρία δίπλα μου στο ταμείο του μαγαζιού που περιμένω με ένα μωράκι επίσης,  στο καρότσι του δίνει μια στο χέρι να τον "χαρεί"! Φεύγω από το μαγαζί που ήμουνα και παραμιλάω στο δρόμο πως θα αντιδρούσε αυτή η γυναίκα αν της τσιμπούσα το παιδί και αμέσως σκέφτομαι τι μου φταίει το καημένο αν η μάνα του , γιαγιά του , θεία του  είναι βλήμα!!!!!!!!

Λοιπόν κυρίες μου (γιατί αυτές είναι που τα κάνουν αυτά , δεν μου έχει τύχει κανένας άντρας ακόμα) το νου σας γιατί την επομένη φορά μάλλον θα αντιδράσω και ίσως τότε εάν έρθετε στη θέση του "αθώου" να καταλάβετε τη  μα....κία  κάνετε!!!!!!

6 σχόλια:

  1. Χαχααχααχαχαχααααααααααα "σε ποιον να το πω, στον καπνο??" .

    Με αποτέλειωσες! Πάει τέλειωσε, βρήκα το alter ego μου! Σε προσθέτω στα αγαπημένα της Ελληνίδας Μάνας!

    ΠΙ ΕΣ: Το θεϊκό δεν είναι που τους πιάνουν και τα χεράκια τους? Τα οποία έχουν συνεχώς στο στόμα? Εγώ κράζω, δεν έχει, δεν χαρίζω. Που ξέρω εγώ χρυσή μου που διάολο τα είχαν τα χέρια τους πριν?? ΙΟΥΥΥΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ουτε την καλτα δεν θελω να του πιανουν αλλα που να το πω η δολεια μάνα. Εγω ειμαι πιο πολυ καιρο ελληνιδα μανα οπότε καταλαβαινεις εχω πολυ ψωμι να δωσω!χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις έχεις!!

      Να σου πω...για πέρνα μια βόλτα από το σπίτι μου να παραλάβεις βραβειάκια!

      Σμουτς!

      Διαγραφή
    2. Μάνα ευχαριστώ και πάλι για το βραβείο με συγκίνησες!!!! Κλαίω και εύκολα!

      Διαγραφή
  3. Γέλασα με την ψυχή μου! Σε νιώθω γιατί και η δική μου μπέμπα είναι τσουπωτή! Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ήρθες Mommyinhappiness. έλα να σε κερασω γλυκό συκαλάκι!

      πι εσ. Ξερω ξέρω ειμαστε πολλές που συμπασχουμε αλλα που βα βρεις το δίκιο σου η μάνα!

      Διαγραφή